Londen, here I come!!

29 april 2016Family-life, , , Standard

Wauw!! Ik ga binnenkort naar Londen en ik ben zo ongelofelijk blij…..

Ik heb meegedaan aan de Maille-challenge, een wedstrijd waarin je een lekker recept met mosterd moest verzinnen….en je raad het al, IK HEB GEWONNEN!!!! Mijn chocolade-fudge taart blijkt een winnaar! Wat tof 🙂

Dit was al een paar weken geleden bekend gemaakt, maar nu is de reis geboekt ( Oh mijn God, ik ga voor het eerst vliegen…..vliegangst :/ ) het verblijf is geboekt en we vertrekken over een week.

Ik zeg “we” want ik mocht iemand meenemen, helemaal leuk!

Tijdens een  pers-event leerde ik Helen ( van http://www.handmadehelen.nl/ ) persoonlijk kennen. We hadden al vaker contact gehad via Twitter enz, maar nu zagen we elkaar echt in persoon. We hebben zo gelachen, er was meteen een ‘klik’ en sindsdien blogvriendjes 😉

Tijdens onze Maille-workshop daar, hoorden we van de wedstrijd, en hebben we direct een soort van deal gesloten….. Als ik zou winnen, dan nam ik Helen mee, en zou zij winnen dan ging ik mee. Altijd gedacht dat zij zou winnen overigens, maar technisch gezien maakt het niet uit, want we gaan!!!

Volgende week gaan we, en dan zul je ook geen nieuwe post vinden, sorry! Maar ik maak het snel goed met mooie foto’s van Londen, leuke adresjes, en een verslag van ons hotel/appartement. ( op mijn FB-pagina zal ik direct wat foto’s posten, dus als je op de hoogte wilt blijven volg me dan daar! http://www.facebook.com/babsjuh/ ) Ik heb er zin in!!

Tot snel 🙂

Babsjuh

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *