HartjesKeek (review)

Wat een paar weken geleden begon als een leuk gesprek op instagram over een mislukte verjaardagstaart, eindigde van de week in een lekkere proefsessie van KeekPost.

Nathalie ( oprichtster KeekPost ) heeft naast haar bedrijfje KeekPost.nl ‘gewoon’ een fulltime baan, en bakt daarnaast dus lekkere cakes omdat ze het leuk vind om mensen blij te maken. Ze heeft al de nodige ervaring opgedaan in het verleden, maar nooit echt de rust en ruimte gevonden om hier ook echt iets meer mee te gaan doen. Nu maakt ze samen met haar kleine meid de leukste cakes, die heel gemakkelijk door de brievenbus passen.

Ze heeft inmiddels een erg leuk assortiment, met een BabyKeek ( met roze of blauwe versiering ) de GoudenKeek ( met gouden versiering en glitters ) Daar komt binnenkort ook nog eens een Keek van de maand bij, met wisselende smaken. Maar nu speciaal voor Valentijnsdag ook een lekkere HartjesKeek met hartjes en versieringen. Hoe leuk!

De Keek word netjes geleverd in een stevige, smalle doos waarin de cake van je keuze ook nog eens in een dikke folie (half vacuüm) is verpakt. Er zitten leuke versieringen bij, een kaarsje die je in de Keek kunt steken, erg grappig gedaan. En wat ik heel belangrijk vind, een persoonlijke ‘touch’ in de vorm van een handgeschreven kaartje.

Ik mocht de HartjesKeek ontvangen om te proeven. Toen de Keek geleverd werd moest ik eerlijk zeggen dat ik hem stiekem wat groter had verwacht, maar toen ik het doosje opende en al het leuks zag wat erbij zat, was ik dat al snel vergeten. Ik ga niet alles vertellen, want er moet ook nog een beetje verrassing overblijven, maar het ziet er echt superleuk uit! Op de site van KeekPost kun je ook een eigen tekst toevoegen voor je Valentijn, erg leuk!

De Keek is gemaakt van chocolade en heeft echt een heerlijke, volle, donkere chocoladesmaak. Er zit een dikke laag chocolade op, en ook die smaakt gewoon heerlijk.

De Keek is onwijs smeuïg, bonuspunten!!! want er is niets zo vreselijk als een droge cake.

Omdat de post in Nederland niet is wat het geweest is, en je misschien wel eens een vertraging zou kunnen hebben, wilde ik de cake ook testen een dag na levering. Ook toen was de cake nog lekker!

Ik heb de cake netjes in een zakje bewaard toen deze eenmaal open was om te kijken hoe lang deze lekker blijft. De eerste dag, nog steeds lekker smeuïg. De tweede dag was ik verbaasd over de smaak van de Keek, nog even smeuïg en lekker als de dag dat ik hem heb ontvangen. De derde dag heb ik helaas niet kunnen testen, omdat de Keek al op was 😉

Ik kan me best beheersen, maar steeds een klein stukje smaakte naar meer, en voordat ik het wist was hij op jammergenoeg.

Dan de prijs…..

Het is niet het goedkoopste Valentijnscadeautje dat je gaat vinden, maarrrrrr daar krijg je wel een hele lekkere Keek voor. Het is zeker een origineel cadeautje, en laten we eerlijk wezen….. een bos bloemen heb je niet voor dat bedrag, en die kun je niet eten 🙂

Het is gemaakt van Fairtrade chocolade, en het is handwerk, word netjes geleverd en van mij mag dit dan best wel wat kosten, en daarom vind ik de prijs voor de Keek zeker netjes!

Ben je nu net zo enthousiast geworden als ik? Dan heb ik tot slot nog iets wat je zeker over de streep gaat trekken. En dat is korting!!! Want wie houdt er nu niet van een leuke korting?

Als trouwe lezer van mijn blog krijg je nu met de code BABSJUH namelijk 10% korting op je bestelling bij KeekPost.nl Plaats je bestelling op tijd en dan krijg je ook nog eens de ValentijnsService gratis!

Ja, ik heb de Keek gratis ontvangen om te mogen proeven, maar de mening zoals hierboven beschreven is die van mij zelf, deze is niet te koop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *