Burgers en Bier – Een burgeravond voor papa’s!

Voor Vaderdag ben ik altijd op zoek naar ‘iets leuks’. Het blijft namelijk superleuk om samen met de kleine man geheimpjes te hebben, cadeautjes te verstoppen en iets te verzinnen waar papa zelf nooit aan gedacht zou hebben.

Vorig jaar kwam ik toen ik bij ‘kastelen’ aan het zoeken was terecht op de site van Loevestein. Die organiseerden namelijk een Burgers en Bier ( toen nog Bier en Burgers ;p ) avond speciaal voor stoere papa’s. Wat een onwijs leuke avond hebben we gehad!!! Heel goed verzorgd, onwijs vriendelijk personeel en het eten van goede kwaliteit maakten het echt tot een feestje.

de papa en de gup <3

Vooraf krijg je toegang tot het kasteel, en in het zonnetje hebben we heerlijk gewacht tot we aan tafel konden.

Er was een grote tent opgezet zodat je rustig in de schaduw kon eten. Daaronder de tafeltjes gezellig gedekt en natuurlijk het buffet met de lekkerste etenswaren om je burger te ‘pimpen’ en een feestje op je bord te maken. Papa’s worden onthaald met een biertje en verder zitten er drankjes bij het arrangement, goed geregeld dus!

de Grillmaster van de avond

Heerlijk in de schaduw!

In eerste instantie dacht ik nog dat één burger misschien wat weinig zou zijn, maar toen ik eenmaal zag wat er allemaal bij zat ( en je mag gerust terug om je bordje nog eens vol te scheppen ) was ik gerustgesteld…..ik heb nou eenmaal een grote eter bij me 🙂

Het buffet was super!! Broodjes, sausjes, salades, frietjes, je kunt het zo gek niet verzinnen of het stond er! Vooral de pickle van rode ui was superlekker! Ik baal nog steeds dat ik het recept niet heb gevraagd…

‘Messy burger’

Na afloop was er nog de mogelijkheid om een ijsje te nuttigen ( moest je wel apart betalen, maar vond ik zelf geen probleem ) en dus gingen wij met goed gevulde buikjes weer naar huis.

Nu zag ik dat ze dit jaar weer een Burgers en Bier organiseerden, dus als je je man wilt verrassen, is dit een onwijs leuke optie!

Wat weetjes;

Burgers en Bier begint om 16:30 en zal rond 19:00 afgelopen zijn.

Bij het diner zijn twee drankjes inbegrepen

Volwassenen betalen €23,50, kinderen 3-12 jaar €14,50 en kindjes tot 3 jaar eten gratis mee

Je moet van te voren reserveren, want het gaat pas door bij genoeg aanmeldingen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *